Laura Malina Seiler

Învață cum să-ți Transformi Viața

la nivel Celular, pentru Sănătatea și Bogăția ta, dar și pentru Sănătatea Planetei

Masterclass gratuit tradus în română
Laura Malina Seiler

Prof. Dr. Bruce H. Lipton

Specializat în Biologie Celulară

Autor de mare succes

Maestru Spiritual

Celulele Tale:

În acest Masterclass cu Bruce Lipton, vei descoperi…

Intersecția dintre Biologie și Spiritualitate

Întreaga viață e compusă din celule. Asta înseamnă că, dacă gândirea ta se aliniază conștient la ea, poți schimba VIAȚA însăși.

Acesta e un adevăr științific pe care Bruce Lipton l-a dovedit lumii întregi.

Vino alături de el la acest masterclass gratuit în care vei învăța cum să creezi ceea ce îți dorești, prin alinierea mentală. În interesul întregii umanități, această aliniere este un element esențial pentru a contracara haosul în care ne aflăm în acest moment la nivel global.

Leave Blank

Leave Blank

SCOP

Vei înțelege faptul că vindecarea de sine e vitală în cursa de a ocroti planeta pentru generațiile viitoare.

ECHILIBRU

Vei învăța cum legătura dintre minte și corp funcționează pentru a aduce echilibru și sănătate optimă și cum să creezi viața pe care o dorești.

FOCALIZARE

Vei învăța cum să-ți focalizezi mintea pentru a-ți direcționa conștient gândurile către schimbări pozitive – pentru tine și pentru ceilalți.

Devino stăpân pe viața ta, nu rămâne o victimă a propriei eredități.

Prof. Dr. Bruce H. Lipton

Ești Ceea Ce Gândești

Noile descoperiri științifice au dezvăluit mecanica legăturii dintre minte, corp și spirit. Acum, știm că starea noastră  de conștiință sau gândurile noastre ne reflectă starea de sănătate.

Iar starea de sănătate individuală e o reflecție ca sănătății umanității. În mod colectiv, noi suntem răspunzători pentru starea actuală a planetei.

Ce spune gândirea ta despre viață, în acest moment?

Dacă ești gata să îți amplifici nivelul conștiinței și să îți schimbi viața, acest masterclass îți oferă un început ideal.

Fă Cunoștință

cu Bruce Lipton

Bruce H. Lipton, e un pionier în domeniul noii biologii și e recunoscut internațional pentru realizările sale în ceea ce privește conectarea științei cu spiritualitatea.

Biolog specializat în domeniul celulelor stem, Bruce a lucrat la Facultatea de Medicină a Universității Wiscon și apoi a devenit celebru pentru cercetările sale la Universitatea Stanford. Autor apreciat, a intrat în topurile celor mai bine vândute cărți din lume cu cartea Biologia credinței. În 2009, a primit prestigiosul premiu Goi Peace Prize (Japonia), pentru contribuția sa științifică la crearea unei lumi mai pline de pace.